Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfi dolgok

A fiúkat lenyűgözik nemi szerveik. Ez a csodálat sosem szűnik meg. Ha van a témához kapcsolódó képed, videód, írásod, vagy csak kérdésed van, ne habozz! Írj a ferfidolgok.blog@gmail.com-ra!

Utolsó kommentek

  • Kxkxkx: Most találtam rá erre a blogra engem is nagyon izgat a közös hoki de sajnos még nem volt benne részem (2019.05.05. 21:52) Közös hoki
  • gyuzsa: ....az első ilyen élményem egy nyilvános wc-ben volt, ahol egy eléggé ittas pasi verte a farkát a piszoárnál. Először kimentem, de izgatott a dolog, többször is visszamentem és néztem....aztán elkez... (2018.03.31. 08:40) Közös hoki
  • Giton: Számomra ez az egyik legizgatóbb formája a szexnek. Nem volt benne sokszor részem, de nagyon izgat. (2018.02.19. 11:09) Közös hoki
  • Hajas Ferenc: Heteró fiuknál is természetes a közös hoki (2017.08.22. 07:01) Közös hoki
  • Hajas Ferenc: Kiverném közösen fiukkal aki benne van irjon. (2017.08.22. 06:56) Közös hoki
  • Utolsó 20

Közös hoki

2013.04.07. 21:42 srác22

Mit gondoltok, egészséges a közös hokizás? Rejlik benne örömötök? A kérdéssel kapcsolatos válaszokat elküldhetitek a srac21ev@freemail.hu illetve a kpastor@freemail.hu email címre.

teen-male-first-time-mutual-masturbation-stories.jpg

22 komment

Címkék: önkielégítés penis erekció merevedés pénisz maszturbálás masturbation csoportos hímvessző makk glans mutual masturbation közös hoki önkielégítés együtt

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfidolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr805205125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hokis Pasi 2013.04.23. 12:56:23

Szerintem teljesen normális és tök jó dolog a közös hoki! Végül is attól csak nagyobb kanok leszünk, ha más kanokkal közösen verjük a brét, mert ugye minden hímnemű köztudottan veri – akkor már miért ne vernénk együtt? A másik farok látványa, az, hogy kinek milyen és mekkora, valamilyen szinten minden srácot érdekel. Az is érdekes, ki melyik kezével, milyen gyorsasággal hozogatja, mekkora adag kantejet spriccel, milyen messzire, stb. A férfilétben az a jó, hogy másik férfitársam izgulhat a farkora vagy a puncira vagy mindkettőre, szerintem ez egyáltalán nem számít, nem lényeges, hanem az, hogy mindannyiunknak áll a fasza állandóan, és rá is ránt, és tudom, hogy a többi férfinek is feláll, és azok is rárántanak – kortól és szexuális orientációtól függetlenül. A közös hokiban pont az a szép, hogy nem szégyelljük mi, kanok, egymás előtt, hogy hokizunk, amikor nincs akibe betegyük a szerszámunk, és meg merjük mutatni egymásnak, hogyan hokizunk. Nem erkölcstelen, nem rossz, nem „ratyis”, csupán csak TERMÉSZETES kíváncsiság, és sokkal jobb a közös hoki, mint a magányos!

Benjike 2013.12.17. 09:45:58

@Hokis Pasi:
Teljesen egyet értek azzal amit írtál!
Ha már verjük miért is ne tennék együtt?!

Ha gondolod egyszer össze jöhetnénk egy ilyen délutánra!

saibot 2014.01.10. 18:14:18

Sziasztok! Nagyon jó a blog, most találtam ide. Én is próbáltam a közös hokizást. Bár nem spontán alakult ki egy haverral: egy oldalon találtam srácot, akit szintén érdekelt. Mindkettőnk csajjal élt kapcsolatban, de érdekelt a dolog. Találkoztunk, beszélgettünk, haverkodtunk. Aztán közösen néztünk pornó filmet. Először csak megbeszéltük, hogy milyen jó csaj van benne, meg már kinek mennyire áll... aztán elő is vettük. Egy darabig magunknak vertük, de erősen figyeltük egymásét. Aztán átvettük egymásét. Szinte azonnal elsültünk. Néhányszor még tartottunk hasonló összejövetelt. Csak vertük egymásét, más nem volt. Aztán sajnos megszakadt a kapcsolat... A srác úgy volt vele, hogy kipróbálta, elég volt. Én viszont örülnék neki, ha még valamikor összefutnék egy hasonló érdeklődésű sráccal. Szóval nekem élmény volt, tetszett.

Dr. Jerry · http://ferfidolgok.blog.hu 2014.01.10. 22:48:29

Örömmel olvasom, hogy nyitott maradtál az efféle mókákra, mert jómagam is így vagyok vele. Földrajzilag hol lehet megtalálni téged? Összefuthatunk a közeljövőben, ha nem lakunk túl messze egymástól :)

saibot 2014.01.11. 10:11:04

@Dr. Jerry: Látom a fórumban a feltöltött képem is elnyerte a tetszésed. :) Köszi.
Igen, nyitott maradtam. Én budapesti vagyok.

Dr. Jerry · http://ferfidolgok.blog.hu 2014.01.11. 17:13:54

@saibot: ahha, valóban kíváncsi lennék rá, hogy hogy mutatnak egymás mellett :D sajnos az én párom egy fokkal kevésbé nyitott ami a négyest illeti, de ha visszatérünk Pestre (épp albérletet és munkát keresünk a városban) akkor semmit sem zárhatunk ki :)

saibot 2014.01.12. 08:47:39

@Dr. Jerry: Hát, ha véletlenül a négyes nem jön össze, akkor még mindig lehet szó arról, hogy mi kettesben összehasonlítsuk :)Mikor költöztök? Szólj, ha aktuális lehet egy összefutás.

Dr. Jerry · http://ferfidolgok.blog.hu 2014.01.12. 21:52:55

@saibot: lehet, hogy csak a tavasszal, de amint a városban leszek, tudatom :)

oldboyhoki 2014.01.20. 18:32:22

Nekem is volt (és talán lesz is) közös hoki élményem! Az indexen ismerkedtünk, utána skypen fojtattuk és egy kedvező alkalommal találkoztunk is, kettesben. Levetkőztünk és nagy élmény volt már az egymás látványa is! Aztán beszélgetés közben húzogattuk, játszottunk, ki-ki a sajátjával, majd amikor már jól állt, valahogy elkezdtük egyszerre verni és hamarosan meglett az eredménye, egy asztalra ürítettük a kantejet, csaknem egyszerre sikerült, én picivel hamarabb indultam, de nagyon jó volt látni a társam élvezését is! Megbeszéltük, hogy amint lesz rá lehetőség, ezt meg fogjuk ismételni! Annyira jó volt, hogy szívesen lennék mással, másokkal is ilyen helyzetben, akit, akiket nem zavar a korom, mert már elkezdtem a hetedik X - et!

Yanchi 2014.06.09. 10:17:54

Közös hoki? Király! A legjobb "sport". Haverral több mint egy éve csináljuk, úgy, hogy mindkettőnknek párkapcsolata van. Mondjuk mi le is szopjuk egymást, de ez egyikőnket sem zavar, és jól elvagyunk, és semmi több :)

curiousguy 2014.06.18. 21:54:08

Sziasztok! Nagyon jó ez a blog, most találtam rá! Engem is izgat a közös hoki, egyszer próbáltam már egy haverral, tök spontán volt, sajnos azóta nem volt még rá lehetőségem. Egyszer a kondi zuhanyzójában velem szemközti tusolóban játszott egy srác a merev farkával, azóta is bánom, hogy akkor nem volt merszem belemenni egy kis játékba...

egy fiú 2014.08.24. 10:24:49

A közös hokizás szerintem nagyon izgató dolog. Még suliba jártam mikor először kipróbáltam. Volt egy nagyon közeli barátom, akivel sokszor dumáltunk az intim dolgainkról, hogy milyen gyakran és hogyan verjük, ki mit néz vagy gondol közben, mennyi jön belőle, milyen messzire spriccel, mekkora a szerszám, hogyan áll, hogyan mérjük, stb. Szóval eléggé megbeszéltük a kis titkainkat.
Magamtól eszembe sem jutott volna a közös hokizás, ha ő nem veti föl az ötletet és nem beszél rá. Az eléggé érdekelt, hogyan csinálja, mert párszor volt róla szó, hogy kicsit másképp fogja, mint én. Azt is tudtam, hogy görbe a farka, s kíváncsi voltam, milyen lehet az. Viszont cikinek gondoltam, hogy megmutassam a saját merevedésem, sőt mi több, elélvezzek előtte. Hezitáltam a dolgon. Győzködött, hogy úgy is mindent kibeszéltünk már, köztünk nem lesz ciki a hokizás, meg nekem is jó, ha láthatom ami érdekel és tanulhatnánk egymástól. Végül aztán kedvet kaptam, de kértem, hogy ő kezdje majd el.
Bementünk a fürdőszobába és meztelenre vetkőzött. Ez kissé meglepett, mert azt hittem csak a farkát fogja elővenni. Végül is nem zavart, mert éreztem, hogy így izgibb lesz, és én is mindent levettem magamról. Egy ideig csak szemrevételeztük egymást, mert még sose vetkőztünk le egymás előtt, én egy kicsit zavarban is voltam. A barátom elég hamar fölizgult, aztán elkezdtünk hokizni. A feszélyezettségem hamar elmúlt és nagyon élvezetem a dolgot. Mindkettőnknek annyira megtetszett, hogy attól fogva olyan másfél éven át rendszeresen együtt hokiztunk. Egyszer véletlenül telibe spricceltük egymást, aztán attól fogva már azzal is szórakoztunk, hogy minél jobban beterítsük a másik egy előre megbeszélt testrészét. Végül odáig jutottunk, hogy egymásnak vertük ki.
Azóta is nagyon izgat a közös hokizás, szívesen benne lennék a dologban, de nem nagyon kínálkozik se partner, se megfelelő alkalom. Szerencsére nem olyan rég újra összejött egy közös hokizás. A strandon egyedül voltam a zuhanyzóban, mikor a szemben lévő tusolóba bejött egy srác és elkezdett játszogatni a szerszámával. Elég hamar beizgultam, és én is magamhoz nyúltam. Nem zavart meg senki, tök jó volt.

Kisabrand 2015.10.11. 18:20:00

A közös hoki engem is nagyon izgat.Szivesen kipróbálnám valakivel. Én hetero srác vagyok,de kiváncsi természet. Érdekel másnak milyen a pénisze és hogy játszik vele. Veszprém megyei sráccal szívesen találkoznék. Kipróbálnám a cam.hokit is.

pornomanias 2016.01.27. 19:26:58

sziasztok. engem is izgat a közös faszverés, hetero pornóra. írjatok! én 31 176 78 b z

Hajas Ferenc 2017.08.22. 06:56:24

Kiverném közösen fiukkal
aki benne van irjon.

Hajas Ferenc 2017.08.22. 07:01:31

Heteró fiuknál is természetes a közös hoki

Giton 2018.02.19. 11:09:34

Számomra ez az egyik legizgatóbb formája a szexnek. Nem volt benne sokszor részem, de nagyon izgat.

gyuzsa 2018.03.31. 08:40:48

....az első ilyen élményem egy nyilvános wc-ben volt, ahol egy eléggé ittas pasi verte a farkát a piszoárnál. Először kimentem, de izgatott a dolog, többször is visszamentem és néztem....aztán elkezdtem verni én is, míg el nem élveztem. A legszebb az egészben az volt,- amit csak az elélvezésem után láttam - hogy egy harmadik pasi az "ülős" wc-ből leskelődött és ő is verte a farkát.... ;) ...volt még sok hasonló esetem, ha érdekel valakit szívesen leveleznék ebben a témában! :)

Kxkxkx 2019.05.05. 21:52:08

Most találtam rá erre a blogra engem is nagyon izgat a közös hoki de sajnos még nem volt benne részem
süti beállítások módosítása